12:14+ لالة
كراتان البطاطس واللحم المفروم و صوص بيشاميل
التحضير : ...........
وقت الطبخ : .......
عدد الأشخاص : عائلي
المقادير :
- كيلو إلا ربع بطاطس حجم كبير
- نصف كيلو لحم مفروم
- بصلة مفرومة
- الملح
- الفلفل الاسود
- ثوم القصبي
- الجبن مفروم موتزريلا
- كامون
طريقة التحضير :
-
خدي كيلو إلا ربع بطاطس حجم كبير قطعيها دوائر صلقيها فالماء والملح نصف صلقة.
خدي نصف كيلو لحم مفروم عملت فيه بصلة مفرومة قليل من الملح و الفلفل الاسود كامون خلطتهم شكلت كويرات كبيرة و حضرت صوص بيشاميل.
في المول وضعت مكعبات صغيرة من زبدة ونصف كمية البطاطس وضعت كويرات لحم مفروم ما بين كلا واحدة وضعت دائرة من البطاطس صبيت عليهم صوص بيشاميل ورشيت ثوم القصبي والجبن مفروم موتزريلا دخليها الفرن و بصحة وراحة
/1